Trouwen

Trouwen

Hoe werkt het?

Stap 1- Kennismaken

We plannen een vrijblijvende afspraak bij jullie thuis, om elkaar te leren kennen en te kijken of er een klik is. Jullie vertellen iets meer over jezelf en jullie wensen met betrekking tot de ceremonie. Ik geef uitleg  over de mogelijkheden en wat ik voor jullie kan betekenen, zodat  er een duidelijk beeld ontstaat.

Stap 2- Jullie antwoord is…

Als we besluiten “ja” tegen elkaar te zeggen gaan we het vervolg traject in. Indien het een ceremonieel huwelijk is hoeven we ons niet aan regels te houden en kunnen we alles naar jullie wensen invullen en vormgeven. De mogelijkheid om mij te benoemen en beëdigen tot Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) is ook een optie, de kosten verschillen per gemeente en komen voor jullie rekening. Alles is bespreekbaar.

Stap 3-Jullie verhaal

Tijdens een vervolgafspraak hoor ik graag jullie unieke verhaal. We praten over alle bijzondere momenten in jullie relatie. Het leren kennen, jullie liefde, familie en vrienden en jullie toekomstplannen. Al deze informatie is de basis van jullie ceremonie. Willen jullie geloftes uitspreken naar elkaar, kan ik jullie ook hierbij graag helpen indien gewenst.

Stap 4-Niets vergeten

Om er zeker van te zijn dat jullie alle belangrijke informatie met mij gedeeld hebben, vullen jullie een uitgebreide vragenlijst in. Hierin kunnen we ook zeker dierbaren betrekken, hun input kan zeker iets toevoegen aan jullie verhaal. Graag bezoek ik van te voren ook de locatie zodat ik mij op de ruimte kan instellen.

Stap 5-Schrijven

Met alle informatie die ik nu heb, ga ik aan de slag en zorg voor jullie unieke, bijzondere verhaal. Met humor en anekdotes, diepgang en kippenvel momenten. Een persoonlijk verhaal dat jullie én alle aanwezigen zich nog lang zullen herinneren. Een deel ervan zullen we bespreken, maar het uiteindelijke verhaal zal ook voor jullie een verrassing zijn.

Stap 6-De dag zelf

Natuurlijk hebben we enkele dagen voor het huwelijk nog contact gehad om de laatste details door te spreken. Op de dag zelf zal ik ruim op tijd aanwezig zijn. Vandaag is de dag en neem ik jullie en alle gasten mee in jullie liefdesverhaal dat op deze prachtige dag gevierd wordt. Na afloop krijgen jullie de tekst mee naar huis, zodat jullie alles nog eens rustig kunnen nalezen. We gaan er samen een onvergetelijke dag van maken.